Els FLEETS de Twitter s’han acabat

Twitter ha anunciat que tanca la funcionalitat de missatges que desapareixen després de 24 hores, anomenada FLEET. Aquesta funcionalitat es va desplegar fa una mica més d’un any el març de 2020, per augmentar els intercanvis.

L’idea era crear una manera perquè les persones compartissin els seus pensaments o sentiments sense el compromís d’una publicació permanent. Així doncs, a finals de l’any passat Twitter va introduir aquesta nova característica destinada a competir directament amb el que ja feien Snapchat i Instagram.

Twitter Fleets va proporcionar una manera fàcil i ràpida de compartir coses amb els vostres seguidors de Twitter, igual que les històries en altres plataformes. Però menys d’un any després, Twitter els tanca per una manca d’adopció dels tuitaires.

En una publicació al seu bloc, Twitter ha confirmat que els FLEETS ja no estaran disponibles a partir del pròxim 3 d’agost de 2021. En el futur, els usuaris només veuran Twitter Spaces actius a la part superior de l’aplicació en lloc de Fleets.

Fleets va ser un “experiment” que intentava que els usuaris de Twitter utilitzessin més la plataforma, ja que Twitter competeix amb Instagram, TikTok, Snapchat i altres plataformes. Per exemple, Twitter Spaces va ser una altra experiència que rivalitzava amb la de Clubhouse, creant salons perquè els usuaris afins tinguessin converses, mentre els seguidors poguessin escoltar-los.

Tot i aquest fracàs, Twitter demostra que intenta evolucionar la seva plataforma  i millorar l’experiència general dels seus usuaris amb diferents funcions. De vegades funciona, però de vegades, si clarament no funciona, val més desconnectar-ho que no pas entestar-se. Serà interessant veure que prepara ara Twitter pel futur.

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s