LinkedIn abandona també els Stories

A partir del 30 de setembre, les stories de LinkedIn deixaran d’existir. Aquesta notícia arriba després que Twitter tanqués també els seus fleets el mes de juliol passat.

El 2013, Snapchat introduïa, amb molt d’èxit entre els joves, els stories pels seus usuaris, imatges i vídeos verticals que desapareixen després de 24 hores. Molt ràpidament les altres xarxes socials van voler replicar també aquesta fórmula per dinamitzar les seves plataformes i atraure un públic més jove. 

Avui només Instagram i Facebook semblen ser els únics que tenen èxit amb el format d’històries verticals que són accessibles 24 hores. Mitjançant una entrada al seu blog LinkedIn ha comunicat el final de les stories per la seva plataforma. La raó: Les stories no han convençut als seus usuaris. 

Liz Li, directora principal de productes de LinkedIn, ha explicat que la plataforma treballa per proposar un sistema que permeti crear vídeos permanents. No ha desvelat cap detall, de moment, però la compra recent de Jumprope els podria ajudar a assolir aquest objectiu, ja que les eines d’aquesta empresa estan orientades a la creació de vídeos professionals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s