10 missatges originals de resposta automàtica d’absència per les vacances – Actualització 2021 –

L’any 2017 vam fer una primera sèrie de missatges d’absència originals per les vacances. L’any 2020 de la pandèmia vam actualitzar aquests missatges per l’actualitat de la pandèmia.

Aquest any hem volgut actualitzar-los, proposant 10 missatges originals més, post-pandèmia que podeu personalitzar:

  • He anat a vacunar-me. Tornaré al despatx després de la 2a dosi.
  • No estic al despatx. Tinc un telèfon mòbil, però no us diré el número. Si l’encerteu segurament que contestaré.
  • Estic de vacances per a 2 setmanes, a la tornada tindré molta feina per recuperar.
  • Encara estàs davant del teu ordinador? No penses pas passar-te tot l’estiu davant de la pantalla… Va ves-te’n de vacances, ja ho comentarem a la tornada a partir del xx/xx/xx.
  • Llàstima si la meva resposta ràpida i entusiasta us ha donat falses esperances. 
  • El meu codi QR del passaport de vacunació ha caducat i no em deixen tornar de vacances fins al xx/xx/xx.
  • Ara toca família mentre els nens encara volen fer vacances amb mi. Ens torrem al sol per tots els costats. El gran equip de col·laboradors que tinc a la feina s’ocuparà dels meus correus electrònics, perquè tot continuï avançant.
  • Estic fora de l’empresa, si és molt molt important, pots fer-me un tuit amb el hashtag #NoImportaInterropreLesTevesVacances. Si tinc cobertura ja contestaré.
  • Acabeu de contactar amb la bústia de correu electrònic més estressada de tota Europa. Fins que no torni de les meves vacances, no la consultaré. No dubteu a molestar el meu col·lega XXXXXXXX si voleu una resposta ràpida. 
  • Podeu escoltar el trencar suau de les onades, sentir el iode del mar i l’olor dels pins de la costa? Noooo?! Jo sí, des de la meva hamaca amb un suau airet agradable. Tinc accés als missatges en el meu smartphone, però faig com si no ho sabés. Us contestaré a la meva tornada el xx/xx/xx. 

Envia’ns el teu missatge original i completarem la llista dels missatges d’absència per vacances.

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s