10 missatges originals d’absència de la feina per les vacances – Actualització 2020 –

▶️ Juny de 2021 actualització amb més missatges.

L’any 2017 vam fer una primera sèrie de missatges d’absència originals per les vacances. Aquest any hem volgut actualitzar-los, proposant 10 missatges originals més per personalitzar:

  • El teu servidor de correu no s’ha pogut connectar a Internet. El teu email no s’ha enviat, i no l’he rebut. Apaga el teu ordinador i torna a provar d’enviar-me el missatge, amb l’ordinador apagat.
  • «Les vacances, és el període de l’any que permet als empleats d’enrecordar-se que les empreses continuen sense ells» Earl Wilson
  • «Estar de vacances és no haver de fer res i tenir tot el dia per fer-ho» Robert Orban
  • No, encara no m’ha tocat l’Euromillones, només he agafat uns dies de vacances. Si mai em toques, ja us informaré que les prolongo.
  • Com que m’envieu emails sense posar-vos la mascareta, aquest any m’han obligat a confinar-me durant 2 setmanes per veure si sóc positiu a les vacances. Jo me la poso! Tu te la poses?
  • Entre el confinament, el teletreball i la calor necessitava marxar de vacances. M’he agafat uns dies a Ordino, al Principat d’Andorra, per gaudir de les muntanyes, la natura, l’aire pur i la fresca de les nits. No tinc roaming en itinerància.
  • Ara estic amb la família, jugant i nadant amb els nens, mentres ells encara volen fer vacances a mi. Prenem el sol com els llangardaixos. El gran equip de col·laboradors que tinc s’ocuparà dels meus correus electrònics, per oferir-vos les solucions més adients i que tot continuï avançant.
  • Estic fora del despatx, si és molt important, fes-me un tweet utilitzant el hashtag #EsticInterrompentLesTevesVacances
  • Moltes gràcies pel teu correu electrònic, m’ha agradat molt el seu redactat. A més a més un tema tan encantador, ha fet que aquest missatge sigui realment molt especial. Regals com aquest no arriben cada dia, en veure’t sortir del teu camí per enviar-me un missatge tan atent durant les vacances, demostra el molt que t’importa. Malauradament, hauré de retornar-te el missatge. Actualment estic fora de l’oficina per vacances, i he rebut molts altres missatges com el teu i no tinc temps de gestionar-los tots. Espero a la tornada, poder fer una bona lectura i donar-hi una resposta adient a la teva demanda. De moment es quedarà en la safata d’entrada, sense patir cap dany. Bones Vacances!
  • Podeu escoltar els crits de les orenetes, el trencar suau de les onades, olorar el iode i els pins de la costa? Noooo?! Jo sí, la meva tovallola no està equipada amb wifi, les ulleres són de sol i no de realitat virtual. No puc contestar els emails, fins que hagi explicat les meves vacances a tota l’empresa.

 

Envia’ns el teu missatge original i completarem la llista dels missatges d’estiu.

▶️ Juny de 2021 actualització amb més missatges.

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s