Descobreix els pròxims emojis

El pròxim 14 de setembre de 2021, una nova sèrie d’emojis serà validada pel Consorci Unicode, com a part de la iteració Unicode 14. Per tant, la llista no està fixada de moment, però hi ha previstes moltes noves incorporacions: un salvavides de rescat, una crossa, una mà estesa, un cor amb els dits.

Amb motiu del #WorldEmojiDay, el dia mundial dels emojis que va ser el passat dissabte 17 de juliol, Emojipedia va oferir una representació visual dels emojis esperats.

Els nous emojis “cara”

Entre els emojis esperats, trobem diverses cares: una cara que es fon, un emoji amb els ulls oberts i la mà a la boca, una cara amb un ull furtiu, un emoji de salutació, un rostre puntejat, un emoji amb la boca en diagonal, com així com una cara somrient que reté les llàgrimes.

Quan tindrem aquests emojis als nostres smartphones?

Els emojis que es mostren a la imatge d’il·lustració d’aquest article han estat creats per Emojipedia. El disseny final dels emojis dels smartphone serà diferent i alguns emojis “esborranys” no seran validats pel Consorci Unicode.

Al setembre es publicarà la llista definitiva d’emojis Unicode 14.0. A finals d’any, s’espera que Google porti aquests nous emojis als seus telèfons intel·ligents Pixel. Es preveu que aquests nous emojis arribin a l’iPhone, altres telèfons i sistemes operatius durant la primera meitat del 2022.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s