Les stories han arribat a Twitter i LinkedIn

Fleet Twitter

Aquestes darreres setmanes hem vist arribar les stories a les apps per a mòbils de Twitter i Linkedin. Twitter les ha anomenat Fleets i LinkedIn simplement stories. Ara ja tenim totes les principals xarxes socials, Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn, equipades amb la funcionalitat que Snapchat va idear a l’Octubre del 2013.

A l’homogeneïtzar les funcionalitats que trobem en cadascuna de les diverses xarxes socials aviat costarà distingir en quina estàs i públiques. Els usuaris ja tenen tendència a no diferenciar el contingut que publiquen en cadascuna d’elles, per exemple a Linkedin, que era una xarxa més orientada a la vida professional, està esdevenint un clon de Facebook on la gent publica el mateix contingut.

Les publicacions de les fleets a Twitter, o les stories a LinkedIn, tenen les mateixes regles que en les altres xarxes. Els continguts són efímers, viuen 24 hores, i s’autodestrueixen al final. Poden servir per crear proximitat amb els vostres seguidors, amb la publicació de contingut fresc i puntual, que generi una atmosfera de complicitat.

De moment, aquestes stories en les dues xarxes no triomfem a prop dels usuaris de les xarxes. Veurem si en el futur seran adoptades pels usuaris o també tenen una vida efímera com moltes altres funcionalitats han caigut en l’oblit. Qui recorda avui en dia que són i per a què serveixen els Moments a Twitter? 

Si voleu utilitzar els Fleets i les Stories per a les vostres empreses no dubteu en  contactar amb nosaltres, Digui us ajudarà a definir una estratègia especialment orientada a aquests continguts de curta temporalitat i a  desenvolupar-la correctament.

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s