Whatsapp explica que passarà si no acceptes la seva nova política de privadesa

En resposta a l’important clam popular contra aquesta nova política de privadesa, que es va anunciar a finals d’any i havia d’entrar en vigor el passat 8 de febrer, WhatsApp va retardar la introducció de la nova política de privadesa fins al 15 de maig de 2021. Ara en una FAQ en el seu website, ha detallat el que podria passar als usuaris que no acceptessin aquestes noves condicions de privadesa.

Whatsapp explica en la seva publicació:

Per tal de donar-vos el temps suficient per revisar els canvis al vostre ritme i conveniència, vàrem ampliar la seva data efectiva fins al 15 de maig de 2021.

Si no els accepteu abans del termini, WhatsApp no ​​suprimirà el vostre compte.

Tot i això, només tindreu accés limitat a les funcions de WhatsApp fins que no les accepteu. Durant poc temps, podreu rebre trucades i notificacions, però no podreu ni llegir ni enviar missatges des de l’aplicació WhatsApp.

Si no s’accepten, a partir del 15 de maig el vostre Whatsapp funcionarà de manera limitada per només algunes setmanes més.

Tens les següents opcions:

  • Podràs acceptar les actualitzacions fins i tot després del 15 de maig. S’aplicarà la nostra política relacionada amb usuaris inactius.
  • Abans del 15 de maig, pots exportar l’historial de xats en Android o iPhone, i descarregar un informe del teu compte.
  • Si vols eliminar el teu compte en Android, iPhone, o KaiOS, realment ens agradaria que ho reconsideris. Aquesta acció és una cosa que no podem revertir, ja que esborra l’historial de missatges, t’elimina de tots els teus grups de WhatsApp i també elimina les teves còpies de seguretat.
  • Si necessites ajuda per descarregar l’informe del teu compte o eliminar el teu compte, pots contactar-nos aquí.

La nova política de privadesa ha estat molt controvertida pels usuaris, que temen que permeti a WhatsApp compartir els seus missatges privats amb la seva empresa matriu Facebook.

Tot i això, els missatges de persona a persona a WhatsApp estan xifrats de punta a punta, de manera que només els seus destinataris poden veure el seu contingut. La nova política de privadesa fa referència als missatges enviats a les empreses, que es poden emmagatzemar als servidors de Facebook i les dades dels quals es poden utilitzar per publicitar-se.

Des del 2016, WhatsApp comparteix informació personal, com ara números de telèfon, amb Facebook.

La setmana passada, WhatsApp va anunciar com explicaria la nova política de privadesa als seus usuaris. El seu esforç de comunicació inclourà un banner a l’interior de l’aplicació amb la seva explicació de la nova política.

El servei de missatgeria propietat de Facebook diu que no suprimirà cap compte que no estigui d’acord amb les noves condicions el 15 de maig de 2021 i que els usuaris podran acceptar la nova política de privadesa després d’aquesta data.

Tanmateix, adverteix que normalment elimina els comptes després que estiguin inactius durant més de 120 dies.

Tal com us vam explicar fa unes setmanes existeixen alternatives per als qui no volen acceptar les noves condicions d’ús de la plataforma: Alternatives per reemplaçar Whatsapp i Facebook Messenger

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s