L’e-mail, un vestigi de la prehistòria d’Internet

L’anunci de la seva desaparició, és objecte de discussió regularment, però malgrat ser un cadàver tecnològic, sembla que encara té força colors. Ell és el correu electrònic. Un servei més antic que la web, i tan indestructible com indispensable. Tant és així que, fins i tot per a la generació Snapchat / Instagram / Slack, sempre acaba convertint-se en un punt de pas obligatori, encara que només sigui per demanar unes pràctiques en una empresa.Una eina de gent gran, només usada en un entorn professional? Potser sí. Però mai ha estat tan senzill i pràctic, i sobretot, universal.

Una de les proves més fefaents de la seva utilitat, és el gran ressó mediàtic, fa unes setmanes, del llançament de la nova versió de Gmail.

Gmail continua tenint més de 900 milions d’usuaris arreu del món, molts dels quals l’utilitzen diverses vegades al dia. La nova versió no era esperada, però tothom l’ha activada ràpidament.

Continuem bescanviant desenes de correus cada dia, professionals o personals, i tot i que eines com Whatsapp han disminuït el seu ús,  continua essent una eina interessant per informar els clients realitzant campanyes d’e-mailing, intercanviar documents, o mantenir una relació epistolar. Amb algunes males praxis com l’spam, o rebre correus en còpia de temes que no ens pertanyen.

I si el correu electrònic fos immortal?

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s