Twitter i Google estrenen noves funcionalitats pel Mundial 2018

Google s’està posant al dia pel Mundial de futbol de Rússia que comença el 14 de juny. Desplega un nou ventall de funcionalitats en motiu d’aquest esdeveniment d’abast global.

Google ha mostrat clarament (igual que altres serveis en línia) la seva intenció de ser una part integral de l’experiència pels amants del futbol d’arreu del món. En una publicació en el blog de l’empresa de Mountain View, s’hi han presentat totes les funcions creades específicament pel Mundial.

Pel seu motor de cerca, Google ha desenvolupat diverses interfícies dirigides als aficionats al futbol per informar-los fàcilment. Quan s’escriu “Mundial 2018” o “Copa del Món de futbol 2018”, s’accedeix directament al calendari i a les noves pestanyes creades per a l’esdeveniment.

Qui tingui interès en un partit concret, només haurà de demanar a Google d’obtenir les estadístiques i un fil d’actualitat detallat per fer el seguiment en directe del partit.
De la mateixa manera, qui vulgui seguir les evolucions d’un equip en concret, Google els mostrarà resultats de cerca més interactius que no pas els resultats habituals.

A Android, han creat un widget flotant que permetrà seguir els resultats en permanència. A l’aplicació Google News d’Android, les persones interessades es podran subscriure a la Copa del Món, per no perdre cap detall.


De la mateixa manera, l’Assistent de Google també està preparat per a les vostres preguntes sobre el Mundial. “Si vols saber qui va guanyar el partit entre Alemanya i Mèxic, quins jugadors han aconseguit més gols aquest any per a Bota d’Or o quantes copes del món de la FIFA ha guanyat Brasil, dieu “Hey Google” i pregunteu!”, -explica Google.


Google Trends també es posa a l’hora de la Copa del Món, amb funcionalitats per fer el seguiment del progrés de les cerques en temps real.

A Twitter, un cop comenci la competició,  és podran seguir en temps real els 64 partits de la copa del món. Per seguir l’esdeveniment s’haurà de seguir el compte:  @FIFAWorldCup en anglès.  En els diferents idiomes disposeu de : @fifaworldcup_es, @fifaworldcup_fr, @fifaworldcup_de i @fifaworldcup_pt.

Les xarxes socials són un complement cada dia més important pels grans esdeveniments i permeten d’arribar a públics molt variats en temps real.

Ara ja no teniu cap excusa per no gaudir plenament del gran espectacle del Mundial de Rússia 2018!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s