Coneixes les Twitter Cards?

Twitter Cards

Les Twitter cards són uns tuits en format enriquit, que permeten veure més informació de la piulada en previsualització al Timeline, amb la imatge de l’autor, un resum i el títol. Permeten oferir una informació més atractiva pels teus seguidors, però també milloren el branding de la marca, al donar-li més visibilitat tant en PC com en mòbil.

Existeixen 7 tipus de targetes de Twitter:

 • Summary CardSummary Card
  Ideal si tens un blog o una web d’informació, permet tenir un títol, una descripció, una imatge en miniatura i l’atribució de l’escrit.
 • Summary Card with large images
  Mateix principi que la targeta anterior amb una imatge més gran.
 • Photo CardPhoto Card
  Molt bona per negocis amb web d’imatges o d’art, ja que inclou una imatge gran, un títol, una petita descripció i l’atribució de la imatge. T’encantarà si publiques fotos de Flickr.
 • Gallery Card
  Com la Photo Card, permet tenir una petita galeria de fins a 4 fotos.
 • App Card
  Per publicar aplicacions mòbils i permetre la seva descàrrega directa.
 • Player CardPlayer Card
  Si el teu negoci és d’audio o vídeo, permet reproduir les teves creacions directament.
 • Product Card
  Tota empresa que es dediqui al comerç electrònic hauria de considerar utilitzar aquesta targeta per promocionar els seus productes a Twitter.

Les Twitter Cards es creen, a partir de la pàgina web, afegint un codi HTML proveït per Twitter en les pàgines que es volen publicar. Es pot accedir a més informació en l’apartat de desenvolupadors de Twitter, al qual es pot accedir amb un simple compte d’aquesta xarxa social. https://dev.twitter.com/cards/getting-started
Si s’utilitzen gestors de contingut tipus CMS, com WordPress, Blogger o Tumblr, hi ha pluggins que permeten afegir aquests codis en les pàgines web de forma senzilla i agradable.

Una vegada afegides aquestes línies de codi en les pàgines, s’ha d’utilitzar el Twitter Card Validator per obtenir l’aprovació de Twitter i poder publicar-les https://cards-dev.twitter.com/validator .

Aquestes targetes permeten una anàlisi de l’audiència i de la repercussió dels missatges, molt més acurat que amb una piulada normal, mitjançant l’eina Twitter Cards Analytics. Això permet extraure conclusions molt útils per optimitzar l’impacte i l’abast dels continguts publicats.

Ja estàs preparat per fer servir les Twitter Cards? Ja les has utilitzat? T’agraden?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s