Coworking espais de treball 2.0

Coworking AndorraAquest dies ha obert a Andorra el 1er espai de Coworking amb l’objectiu de permetre a startups, autònoms i professionals liberals poder treballar de forma col·laborativa en un espai singular. El coworking permet compartir espais oberts amb altres emprenedors, creant una comunitat de la qual en neixen sinèrgies i nous projectes en què poden participar i col·laborar els seus membres. El coworking és doncs molt pròxim a una xarxa social però en el món de l’emprenedoria.

Com deia la Núria Prenafeta en un article al Periòdic d’Andorra “El coworking representa un canvi de paradigma en la manera de com es feien els negocis incipients al segle XX: ara les empreses i els professionals que triomfen són els que saben importar i exportar el talent, en el que representa un autèntic mestissatge professional. Compartir el que tu fas o saps ja no és vist com un perill sinó com una oportunitat.”. A això podem afegir que també triomfen les que millor es relacionen i comuniquen tant amb els seus clients com amb les altres empreses.

CoworkingA les xarxes socials pots convertir els desconeguts en amics, els amics en clients i els clients en venedors del teu producte. De la mateixa manera en els espais de coworking neix aquest mestissatge que revela les sinèrgies positives amb l’objectiu de desenvolupar millor l’activitat empresarial i creativa. Posant coneixement en comú, treballant colze a colze, aplegant la força de diversos talents, s’aconsegueix superar obstacles i problemes que serien difícil de remuntar de manera individual. La unió (i la col·laboració) fa la força.

Era doncs molt natural per Digui d’instal·lar-se en aquest espai de Coworking, amb la voluntat d’oferir un millor servei als seus clients, i desenvolupar més projectes amb la col·laboració de professionals d’altres àmbits. Creiem fermament que el que fem en el món 2.0, també pot traslladar-se al nostre dia a dia en l’entorn de treball.

Els espai de Coworking són extensions de l’espai digital de les xarxes en el món 1.0. Permeten materialitzar la forma de treball col·laborativa en una operativa del dia a dia en un espai comú. Estem convençuts que aquesta nova etapa ens permetrà assolir nous reptes empresarials i ampliar el ventall de serveis professionals que oferim als nostres clients i amics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s