10 dades importants que tot empresari hauria de saber.

SocialMediaTots els dies apareixen noves estadístiques a nivell mundial. Tot i que no totes tenen importància, algunes són informacions de gran valor per prendre les bones decisions estratègiques per la nostra empresa, a nivell marketing i especialment a nivell online. En un article anterior us explicàvem que l’internet no és el futur, sinó el present, avui us presentem 10 dades que justifiquen plenament la necessitat, per qualsevol organització, de comptar amb un pressupost i una estratègia pel marketing online.

 1. El 78% dels consumidors investiguen per internet sobre un producte o servei, abans de comprar-lo.
  S’ha de cuidar doncs molt curosament la imatge de l’empresa al web i a les xarxes socials ja que és la imatge que s’emporten la majoria dels clients abans de venir.

 2. Durant el 2012, l’ús de l’e-mail ha baixat un 59% per la franja d’edat de 12 a 17 anys.
  Els consumidors més joves es comuniquen online via xats i xarxes socials. L’ús del correu electrònic està baixant també per les persones de menys de 55 anys. L’empresa ha d’estar present en les xarxes socials si vol comunicar ja ara amb molts dels seus clients i la tendència s’accentuarà en el futur.

 3. El 78% dels empresaris, directius i alts càrrecs de les empreses consulten el seu correu en dispositius mòbils.
  Hem de dissenyar les newsletters i les webs amb paràmetres que ofereixin una bona visualització i navegació en dispositius mòbils.

 4. Al Estats Units, el 40% de les compres online es fan mitjançant un dispositiu mòbil.
  Tot i que aquí encara no arribem a aquest percentatge, hem de recordar que cada dia moltes més persones estan equipades amb smartphones. Les botigues online han d’estar preparades per aquests dispositius per no oblidar cap client potencial.

 5. El 84% de les persones que abandonen el seu website favorit ho fan per culpa de la publicitat intrusiva.
  Ho hem explicat en altres articles, als consumidors no els agrada que els hi  venguin, volen comprar. Trobar la diferència d’estratègia entre una cosa i l’altre és la clau de l’èxit. Elaborar contingut informatiu, d’interès pels clients, aporta aquest valor afegit tant valorat i que busquem quan som consumidors.

 6. 57% dels negocis han guanyat clients mitjançant el seu blog.
  El treball i la constància en publicar en un blog paguen. El continguts, de qualitat, interessants, fidelitzen al client, mentre que les publicitat agressives el “fugilitzen” (fan fugir).

 7. Les empreses que disposen d’un blog tenen 55 % més de transit a la seva web.
  Quan més articles es posen en un blog, més links es generen, Google i els altres buscadors l’indexen. Aleshores hi han més possibilitats que el consumidor el trobi en la seva recerca. És un mètode natural, i el millor a llarg termini, per tenir un molt bona visibilitat (SEO) en els buscadors.

 8. 67% dels negocis orientats al consumidor final diuen guanyar clients a través de Facebook.
  Facebook és, segons molts, una xarxa social no comercial, i la venda online dins de Facebook no acaba de funcionar. Però, com per totes les xarxes socials, Facebook és un gran altaveu per difondre els productes i serveis de les empreses.

 9. 41% de les companyies amb un negoci orientat al business han guanyat clients mitjançant Facebook.
  Facebook no és tan sols per les companyies que s’adrecen a consumidor final.

 10. El marketing online té uns costos 62% inferiors al marketing tradicional.
  En temps de crisis i de reducció de pressupostos, promocionar-se realitzant estalvis permet de fer molt més per menys. La comunicació online compta a més amb eines que permeten monitoritzar resultats i poder calcular retorns sobre inversió (ROI) molt més precisos, amb la conseqüent millora en les decisions futures.

Fonts: Hubspot.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s