Five Hundred Plus, una eina de networking

Jo i el socialmediaLes eines de networking professional són més de net (xarxa) que de working (treball).  Per aquest motiu s’ha de marcar una disciplina per fer treballar la xarxa o bé, més senzillament, utilitzar eines complementaries que ens ajudin a treure’n profit. La dita segons la qual “Ni els morts ni els absents, tenen amics ni parents” és plenament vàlida a nivell de feina i si no mantenim vius els contactes professionals, poques oportunitats se’ns presentaran, siguin laborals o de negocis. Five Hundred Plus pot ser l’assistent que ajudarà a mantenir vives aquestes relacions professionals.

Five Hundred Plus és un excel·lent complement, que permet organitzar els contactes LinkedIn, aquesta xarxa professional de la qual ja n’hem parlat més d’una vegada però encara subestimada, i això és una llàstima, ja que és molt útil per trobar feina i noves oportunitats de negoci. Amb una interfície amigable i funcional, amb un simple drag & drop, es poden ordenar els contactes en 4 columnes en funció de la regularitat d’interacció desitjada. A partir d’aquest moment l’eina enviarà recordatoris setmanals, mensuals, trimestrals o anyals a la bústia de correu electrònic.

Si es fa un clic sobre el botó Interactions es pot veure la llista de les últimes persones amb qui hi ha hagut interaccions. Us recomanen provar aquesta eina, que considerem un excel·lent complement de LinkedIn i que us permetrà treballar correctament el networking professional.

500+

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s