Twitter torna a desactivar la verificació del compte

Bé, va ser divertit mentre va durar. Poc més d’una setmana després de reactivar el seu procés de verificació pública per primera vegada en gairebé quatre anys, Twitter ja l’ha tornar a desendollar.

Divendres, l’empresa va anunciar que no acceptaria més sol·licituds d’aquesta preuada marca de selecció blava, fins que no finalitzi la resolució de les demandes acumulades que ha rebut. Twitter no ha assenyalat una data en què es podria reprendre el procés, però sí que ha promès que segurament es rependrà. I tothom sap que no es pot trencar una promesa com aquesta.

“We’re rolling in verification requests. So we gotta hit pause on accepting any more for now while we review the ones that have been submitted,” explicava el compte Twitter verificat divendres.

Abans de rellançar el procés el 20 de maig, Twitter no havia permès als usuaris sol·licitar una marca blava des dels primers dies de l’arribada del  Trump, al poder als EEUU. Twitter va suspendre la verificació pública de forma indefinida després que va ser explotat un forat existent per verificar un supremacista blanc que va organitzar la concentració neo-nazi a Charlottesville, Virginia, el 2017. 

Ara s’havia tornat a obrir el procés per a 6 categories:

  • Governs 
  • Empreses, marques i organitzacions
  • Mitjans de comunicació i periodistes
  • Entreteniment
  • Esports i Gaming
  • Activistes, organitzadors d’esdeveniments i influencers

sempre que complissin certs criteris, com tenir un compte de més de 6 mesos i complir les normes de Twitter,  i poguessin aportar proves de la seva identitat. 

Quan va sortir divendres el portaveu de Twitter per comentar la notícia, ell va recomanar consultar de forma regular el compte verificat de Twitter per obtenir les darreres actualitzacions sobre el tema. També ho va assenyalar en el següent tuit el responsable de producte de Twitter.

Caldrà doncs tornar a esperar que ben aviat Twitter segueixi el desplegament de la verificació i que aquest cop si, ja no hi hagi cap més gir radical en aquesta història.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s