Playlists a Spotify per coure la pasta al dente

Barilla i els seus equips han creat playlists de Spotify per seduir els gourmets de la pasta, portar-los en un ambient molt molt italià i sobretot assegurar-se que couen les seves pastes al dente. Per això han creat unes playlists molt i molt precises en el temps de duració.

La franja 18-35 anys escolten fins a 2 hores de música diàriament, molts d’ells també han de cuinar sobretot des de l’inici de la pandèmia, molts han esdevingut uns autèntics xefs. La pasta és un dels seus plats preferits, i normalment en mengen més de dues vegades per setmana. 

Barilla, acompanyada per l’agència Publicis, ha presentat la nova campanya de comunicació que promet divertir molt al jovent, tot essent pràctica i útil. La marca ha elaborat 8 noves playlists a Spotify que poden ser utilitzades com a temporitzadors originals per a la cocció de la pasta al dente. Quan s’acaba la playlist ja és hora de passar a taula!

Aquestes llistes de reproducció a Spotify tenen una duració  entre 9 i 11 minuts, segons els diferents tipus de pasta. En les playlist retrobem artistes italians, com no podia ser d’altra manera, entre els quals Emiliano Ponzio, Van Orton, Alessandro Baronciani, Mauro Gatti, Carol Rollo, Nicola “Nico189” Laurora, Fernando Cobelo i Andrea Mongia. Els artistes estan encabits a les playlist “Mixtap Spaghetti”, “Boom Bap Fusilli”, “Pleasant Melancholy Penne”, “Moody Day Linguine” “Top Hits Spaghetti”, Best Song Penne”, “Timeless Emotion Fusilli” i “Simply Classics Linguine”.

Només heu de triar l’ambient en el qual voleu deixar la vostra pasta fent xup-xup i quines cançons preferiu per anar ballant a l’espera que estiguin al dente. La marca ha explicat que les playlist s’aniran actualitzant de forma regular, ja que el jovent menja molt pasta i no volen que s’avorreixen escoltant massa vegades les mateixes cançons. 

Movem una mica l’esquelet mentre es couen els espaguetis?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s