Continguts a les xarxes en temps d’incertesa

Durant els temps d’incertesa que estem vivint, en plena 2a onada de la COVID-19, es fa difícil definir una estratègia de comunicació on-line que sigui eficaç i efectiva. No s’ha de perdre de vista que segons quin sigui el missatge, el resultat no pot ser l’esperat i se’ns pot girar en contra.

És per aquest motiu que us proposem de tornar als 4 pilars bàsics de la comunicació a les xarxes socials:

  • Autoritat
  • Reputació
  • Confiança 
  • Aparador 

En aquests moments és més important prioritzar correctament l’Autoritat, la Reputació i la Confiança, per a generar un nou espai en el dia a dia dels vostres seguidors, aportant valor afegit i informacions rellevants que contribueixin a ser plenament reconeguts en les vostres especialitats. 

És un període en què s’ha de prioritzar la creació d’una comunitat al voltant de la vostra marca. I si el vostre negoci està afectat per les restriccions imposades per la pandèmia, no heu de parar la comunicació, sinó que l’heu de reorientar a fi d’estar millor posicionats en el moment en què aquestes s’aixequin. 

La comunicació Top to Bottom de l’Aparador, dels teus productes i/o serveis, no s’ha d’oblidar però potser ha de ser una mica menys present, excepte si disposeu d’un e-Comerç o d’un sistema de venda a distància. En aquest cas l’heu de treballar de forma creativa, sense abusar-ne dins del vostre flux de comunicació.

En definitiva, ara més que mai la vostra veu s’ha de fer escoltar amb criteri a les xarxes. Potenciar la vostra comunicació on-line, estar a l’escolta de les demandes dels vostres seguidors i clients,  és una de les maneres més efectives per a preparar el futur i mantenir actiu el vostre negoci, en el món incert i canviant en el qual estem immersos. 

Des de Digui us podem ajudar a definir correctament la vostra estratègia, implantar-la amb èxit i mantenir-la activa, adaptant-la en tot moment a la realitat i per aprofitar les oportunitats que poden aparèixer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s