5 funcionalitats útils de Whatsapp

Tot i la competència del Facebook Messenger i del iMessage d’Apple, Whatsapp és, avui en dia, la missatgeria més popular en tot el món. El seu èxit prové de la seva  capacitat a funcionar en diverses plataformes, però també de les seves diverses funcionalitats. Amb Whatsapp es pot escriure missatges, realitzar trucades, videotrucades i missatges de veu. L’aplicació disposa d’un panell de funcionalitats per a millorar la vostra experiència d’usuari, us en presentem 5 que poden ajudar molt.

1. Transferir el vostre compte Whatsapp a un altre telèfon

Si només canvieu el vostre smartphone i conserveu el mateix número de telèfon, realitzeu un “backup” del Whatsapp en el Drive del vostre compte Gmail, i quan instal·leu el nou dispositiu podreu restaurar totes les dades de l’aplicació. En cas de canvi de número de telèfon, en les opcions Configuració i Compte hi ha una opció: canvi de número que permet de traspassar tota la configuració de whatsapp a un nou número. Recordeu que el whatsapp només estarà configurat per un sol número.

 

2. Posar una estrella en els missatges importants

Podeu guardar ràpidament missatges importants posant una estrella. Premeu sobre el missatge i quan surt el menú superior podeu seleccionar l’estrella. Per llegir-los posteriorment, trieu en el menú de l’aplicació “llegir missatges importants”.

 

3. Ancorar una conversa important

Menú WhatsappSi voleu tenir alguna conversa sempre a dalt de tot de la llista, podeu ancorar-la seleccionant la conversa i prémer la icona 📌 en la barra superior (en la versió web de whatsapp és l’opció “Destacat”). Així sempre la tindreu en la part superior de les llistes de xat.

 

4. Llegir els missatges en secret

Si no voleu que l’altra persona amb qui xategeu vegi que heu llegit els seus missatges, hi ha una solució pràctica sense desactivar la confirmació de lectura, que posa un doble check blau quan heu llegit el missatge. Abans d’entrar a llegir els missatges Whatsapp, activeu el mode avió, després podeu obrir la conversa desitjada, i aquesta no serà marcada com a llegida ni en el moment el que reactivem el telèfon en mode normal. 

 

5. Compartir la vostra ubicació en una conversa

Mapa localització Seleccionant la icona + a l’esquerra del teclat en IOS, o bé amb el clip 📎 en Android, podeu compartir la vostra ubicació en el xat. Publicareu aleshores un mapa amb la vostra ubicació marcada en vermell.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s