Facebook proposarà aviat publicacions de test A/B

a/b testing

Les marques podran testejar variants de les seves publicacions per seleccionar la que tindrà més èxit amb els seus seguidors.

Creator Studio ja permet, per certs comptes, crear posts de test A/B, a fi de provar fins a 4 variants d’un mateix post. L’objectiu és permetre als community manager i als creadors de continguts de provar, en un petit percentatge de la seva audiència, variants de les publicacions, per a poder seleccionar la publicació amb més bona acollida per a després difondre-la a tots els seguidors.

Aquesta nova funcionalitat encara no ha estat anunciada oficialment per Facebook, ni ha estat desplegada completament per a totes les pàgines.

Un cop creat en el Creator Studio els 4 tests A/B, i transcorregut el temps de test en els grups de seguidors, Facebook difondrà automàticament, a tota la resta de la vostra audiència, la versió que obtingui més èxit.

L’A/B Testing, una eina important per optimitzar els rendiments

Els tests A/B són molt utilitzats pels professionals del webmarketing a fi de provar varies variants de les pàgines de la web. L’objectiu és trobar els elements que permeten millorar els rendiments i les conversions. Utilitzen eines com Google Analytics, A/B Tasty o bé Kamaleoon.

Així doncs, proposant els tests A/B en el Creator Studio, Facebook respon a una necessitat de les marques que volen desenvolupar la seva visibilitat i l’engagement de l’audiència en les seves pàgines Facebook, sobretot per aquelles que busquen millorar la difusió mitjançant un algoritme que cada dia és més complex.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s