WordPress: L’update 5.5.1 corregeix l’error JavaScript que ha impactat a milions de webs

Wordpress 5.5.1

La versió 5.5.1 del CMS WordPress, que va ser desplegada l’1 de setembre, estava esperada per molts desenvolupadors i administradors de webs per a actualitzar la darrera versió important del famós CMS.

La versió 5.5 de WordPress, publicada el proppassat 11 d’Agost, va ser entregada amb un greu error JavaScript que va impactar a milions de Websites. És per aquest motiu que WordPress ha publicat, amb molta urgència, aquesta correcció 5.5.1 per a poder reparar les webs que van deixar de funcionar correctament.

La correcció, tot i ser temporal, donarà un marge a tots els programadors de temes i de plugins, per a corregir els seus codis de programació. Aquestes correccions s’hauran de realitzar abans del març del 2021.

Aquesta versió de WordPress 5.5.1 la trobareu en la web del CMS per a ser descarregada o bé la podeu instal·lar directament mitjançant la vostra interfície d’administració de la web, en la secció actualitzacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s