Google My Business: Pedra angular de l’estratègia de SEO Local

Google My Business

La recerca d’informació és digital. Fins i tot els negocis amb una ubicació física en els indrets més transitats del país tenen una majoria de clients que estan en línia i els busquen a Google. Avui en dia, qualsevol cerca d’un servei, d’un producte o d’una empresa comença principalment a la xarxa, fins i tot els clients locals “més pròxims” busquen on line.

És per això que assolir una gran visibilitat a Google no ha estat mai tan important com ara per a un creixement i un èxit sostinguts. De fet, els estudis fets demostren que el 46% de totes les cerques a Google busquen informació local i que 4 de cada 5 consumidors utilitzen els buscadors per a trobar informació local. És a dir, que si Google no mostra la vostra empresa, mostrarà a un dels vostres competidors. Per aquesta raó és fonamental que poseu en pràctica una estratègia de SEO local sòlida.

Aquesta passa sens dubte per configurar plenament el perfil Google My Business de la vostra empresa, per obtenir els màxims beneficis del pack local de Google, que inclou també Google Maps. Els comptes de Google My Business milloren el vostre SEO local, és a dir la vostra visibilitat, i així, quan algú us busca, apareixereu a la pàgina 1 i no a la pàgina dos o pitjor, i esteu ben situats en el Mapa de Google.

Informeu els clients

Coworking AndorraCompletar totalment el vostre perfil també té altres beneficis. No deixeu que els clients hagin d’endevinar els detalls importants de la vostra empresa, o bé deixeu la informació essencial en mans d’altres webs com Tripadvisor o Yelp, sobre els quals no teniu ple control. Assegureu-vos que quan algú busqui la vostra empresa, troba tota la informació sobre el vostre negoci, directament des de la font més fiable, vosaltres.

La fitxa de Google My Business inclou informació de contacte, horari comercial i altres dades essencials. Podeu publicar actualitzacions per compartir que teniu serveis ampliats, tancats temporalment o reoberts completament (una funció especialment útil durant situacions d’emergència com la COVID-19). Els comptes Google My Business tenen un SEO local fort, de manera que la informació que compartiu es situarà per sobre d’altres llocs.

La desinformació pot provocar males experiències pels vostres clients i oportunitats perdudes. Imagineu la decepció que sent un client quan fa un viatge a la vostra botiga només per comprovar que està tancada. O potser està oberta, però un client potencial ha triat abans un competidor perquè no n’estava segur.

Incrementar la confiança dels consumidors

Un altre benefici col·lateral d’aquesta estratègia és que un perfil de Google My Business atorga més credibilitat a la vostra empresa. La prova?  Els estudis efectuats determinen que una empresa amb Google My Business té un 70% més de probabilitats de ser visitada per un client potencial.

Un altre estudi ha revelat que les empreses amb llistats complets a Google tenen el doble de probabilitats de guanyar-se la confiança dels clients.

La confiança és un factor clau a l’hora de prendre decisions de compra. Com més segur es senti un consumidor, més probabilitats que compri un producte o que contracti un servei. La credibilitat obtinguda de Google és suficient per influenciar clients potencials, incrementant en un 38% les probabilitats de visitar la vostra empresa i en un 29% les possibilitats de fer-hi una despesa.

Les opinions de Google My Business també ajuden a generar confiança. L’estudi de Think With Google constata que el 88% dels consumidors confien tant en les opinions en línia com en les recomanacions personals.

Esperem que us hagin convençuts els arguments sobre la utilitat de tenir un bon perfil a Google My Business. Si no el teniu encara o el teniu a mitges i necessiteu ajut per posar-lo en marxa o completar-lo, no dubteu en contactar amb nosaltres i us ajudarem. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s