Programació dels Tweets

Fins fa poc per poder programar Tweets a futur, s’havia de passar per eines com TweetDeck, Hootsuite, Buffer o altres existents. Finalment Twitter ha integrat la possibilitat de programar tweets en el seu client web.

Com realitzar la programació del Tweet

Al crear un nou Tweet, en la part inferior, ens apareix una icona de calendari. En seleccionar-lo s’obre una nova finestra que ens permet posar data i hora de publicació d’aquesta piulada.

Aquests tweets programats es poden gestionar si torneu a entrar en la finestra de programació. En la part inferior trobem una opció per anar a veure els tweets programats i modificar-los si cal. També es pot accedir-hi en la interfície web via el botó de creació, en la part superior, utilitzant el botó dels tweets no enviats. 

La programació dels tweets us permetrà crear un calendari editorial del vostre compte Twitter i planificar la seva difusió. Segur que us permetrà d’alliberar temps per a ser més proactius en les interaccions amb altres usuaris, o fer un seguiment més acurat de l’actualitat i poder així afegir nous continguts al vostre compte, amb la tranquil·litat de ja tenir previst una sèrie de missatges a l’avança.

Com sempre, us recomanem que escolliu el moment adequat per fer una difusió òptima del vostre contingut en programar els vostres missatges, perquè puguin ser vistos per la gran majoria dels vostres seguidors.

2 comentaris

  1. Aquí diu que es pot programar a les seves apps i al web. Que jo sàpiga, només ho permet via web.
    Ho podríeu confirmar? Es que a mi no m’apareix l’opció de fer-ho des de l’app del meu iPhone o iPad.

    Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s