Quin Influencer Score tens a Linkedin?

Si estàs llegint aquest article, segurament que tens un perfil professional al LinkedIn, una xarxa social professional de més de 310 milions d’usuaris actius cada mes. Per mirar de diferenciar-te i que el teu perfil tingui més visibilitat, és important mesurar l’eficàcia de les accions que s’hi realitzen.

El Social Selling Index, és una eina desconeguda que proposa gratuïtament Linkedin i accessible si ja tens un perfil a la xarxa. Tal com indica el seu nom està destinada als comercials que volen conèixer el ROI de les seves accions en aquesta xarxa, i que nosaltres creiem que pot ser una mina d’informacions per a qualsevol usuari del Linkedin.

Aneu a 👉 linkedin.com/sales/ssi per mirar el vostre resultat en aquest índex. 

 

 

El Social Selling Index està basat en 4 criteris d’avaluació de 25 punts cadascun, essent doncs una nota global sobre 100.

L’Industry SSI Rank, dóna la puntuació mitjana en el sector d’activitat, i el Network SSI Rank et posiciona en la teva xarxa de contactes.

Establir la vostra marca professional

Aquest punt avalua sobretot la qualitat en què has completat el teu perfil a la xarxa, camps que has informat, articles que has publicat, vídeos, documents… i si has posat enllaços a les teves xarxes socials. Entre les variables que es tenen en compte per la puntuació hi ha la regularitat en les publicacions, les paraules claus presents o el nombre de visites.

La nostra recomanació: Assegurar-se en prioritat que la qualitat dels continguts sigui òptima per respondre a les necessitats dels seguidors i clients objectius.

Trobar les bones persones

Per aquest criteri, LinkedIn es basa en la vostra vigilància en la xarxa: 

  • Com utilitzeu el seu motor de cerca, paraules claus, filtres…
  • Les visites que feu a partir de les cerques realitzades.
  • L’ús de la funcionalitat qui ha consultat el vostre perfil.
  • La navegació per llegir informacions rellevants dels vostres millors contactes.

La nostra recomanació: Establir una rutina de vigilància diària buscant informacions rellevants, i perfils interessants per connectar. Consultar informacions rellevants pel vostre negoci.

Intercanviar informacions

LinkedIn mesura la vostra proactivitat. Per augmentar aquest índex s’ha de publicar informacions de forma regular i constant. Informacions evidentment interessants pels professionals que et segueixen. 

Intercanviar informacions també és participar en discussions i comentar les publicacions més interessants de la teva xarxa, o en grups del teu sector d’activitat.

La nostra recomanació: Contactar els perfils interessants pel negoci, enviant demandes de connexió personalitzades. Evitar de fer SPAM.

Establir relacions

Com en el món 1.0, per crear networking es necessita temps. Anar convidant a la teva xarxa gent que no coneixes, sovint no és una bona idea. S’ha de començar per treballar amb la xarxa de contactes, per mirar també de tenir el seu suport amb veritables interaccions. A poc a poc es pot anar creixent amb perfils més de referència en el teu sector i directius que puguin ajudar a desenvolupar el teu negoci, o permetin de connectar amb altres perfils de nivell 2.

La nostra recomanació: Connectar amb les persones amb qui vulguis desenvolupar el teu negoci en directe en el món real, i després afegir-les al teu LinkedIn. Treballar el contacte compartint publicacions en el teu perfil.

Esperem que aquest article hagi estat del teu interès, i si vols que t’ajudem a posicionar correctament el teu perfil de LinkedIn o la teva empresa en la xarxa en parlem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s