Quines Xarxes Socials et convenen?

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest… hi ha molta oferta de xarxes socials, i totes poden ser canals privilegiats de comunicació i diàleg amb els teus clients. Ara bé, no totes sumen quan parlem de negoci, per això, hem d’optimitzar els nostres esforços per treballar correctament les que ens poden aportar més rendiment.

Instagram: La vitrina de la moda i la bellesa

Creadores o creadors de joies, roba, estètica, “prêt à porter”, botigues de roba o de productes de bellesa, responen a criteris d’estètica i d’imatge molt acurats. Per atraure nous clients s’ha d’apostar per una comunicació visual molt cuidada. Apliqueu els mateixos principis a les vostres xarxes socials: Instagram és la xarxa social privilegiada per posar en marxa la vostra estratègia. El vostre “feed” és la vostra imatge, els productes s’han de posar en situació. L’eina “Shopping” permet, ara, d’afegir un enllaç al producte directament. Compartiu les fotos dels vostres clients, suggeriu-los-hi idees. Si ets un especialista en temes d’estètica o perruqueria no dubtis en compartir les teves creacions i el teu “savoir faire”. és una aplicació molt interessant també pel sector turístic.

Pinterest: Una xarxa social infravalorada

Molt popular en els països anglosaxons, Pinterest està encara infrautilitzada en els països llatins. És un canal amb un fort potencial, amb una bona estratègia, sobretot per sectors com la moda, la bellesa, la gastronomia, la decoració o el turisme. Pots generar pins per oferir receptes per publicitar el vostre restaurant, idees de decoració per la vostra botiga de bricolatge o antiguitats, o idees de cap de setmana pel vostre hotel o la promoció d’un país. les fotografies, sempre de qualitat, generaran tràfic a la teva web, i també podran aparèixer a Google Images.

Facebook Ads: La clau de les teves vendes

Els resultats orgànics sobre Facebook, ja no són el que eren, però el potencial dels ads i les possibilitats de segmentació són molt importants. Cada dia més precís i eficaç, permet -amb una bona estratègia- obtenir grans resultats de conversió de forma ràpida. Ideal pel comerç, pel sector immobiliari, hostaleria, i en general per tots els sectors. Facebook et permet difondre els teus missatges fent que arribin directament al teu públic potencial.

Twitter: El rei del “Social Selling”

Si ets un professional independent, treballes en el sector de les noves tecnologies, tens una empresa innovadora o fas carrera política, Twitter és una bona xarxa social per a tu. Comparteix la teva expertesa i els teus coneixements, mira de crear comunitat amb posts pertinents i originals. Guanyaràs visibilitat i credibilitat, estaràs fent “Social Selling”.

Tens un negoci orientat als serveis a empreses o vens productes orientats a un determinar sector laboral. Linkedin és la teva xarxa! Promociona’t amb posts i articles professionals interessants, connecta amb professionals i empreses de tot el món, i l’èxit estarà a un click de distància.

Escull les xarxes que li convenen al teu negoci, dedica un esforç constant en cadascuna de les escollides i recolliràs els fruits del teu esforç a mig/llarg termini.

Nosaltres et podem ajudar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s