La millor xarxa social del món

Pareu de tuitejar, penjar fotos a l’Instagram, publicar articles a Facebook: la millor xarxa social és online. És Brizzly, un homenatge a una antiga interfície de Twitter i Facebook, creada el 2009 quan tot just aquest darrer començava a estar de moda.

La versió actual, concebuda pel programador Jason Shellen, parteix d’un postulat revolucionari en el món digital: “Introdueix el text del que vols explicar en el requadre i prem Enviar. El teu missatge desapareixerà instantàniament de la pantalla. No es grava enlloc, no es publica enlloc”.

Prova-ho i veuràs que et procura una sensació única.

Una eina imprescindible per als addictes a les xarxes socials que miren de desenganxar-se!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s