Canviar el domini de Google no et permetrà veure els resultats d’altres països

Fins ara, mirar els resultats de la cerca de Google d’altres països, era tan fàcil com canviar el domini de Google. Aquesta funcionalitat era molt pràctica, per buscar temes locals, o veure com estava posicionada una marca o empresa en una determinada cerca en països estrangers i en d’altres idiomes. Google ha decidit que això ja no serà possible, i per això, els dominis de les URL de Google ja no tenen incidència en les recerques.

Les cerques seran ara en funció de la localització de l’usuari. Si estàs a Andorra -per exemple- per molt que busquis a google.ru, no et donarà els resultats que obtindries a Rússia, sinó que veuràs únicament les respostes pertinents per a Andorra. En canvi quan vagis a Rússia, veuràs les respostes corresponents a aquest territori.

Google encara permetrà el canvi de domini, però demanarà una manipulació més complexa que fins ara, i s’haurà d’anar a buscar dins les opcions de cerca.

Google justifica aquest canvi pel fet que una de cada cinc cerques està relacionada amb la localització de l’usuari, sobretot des dels dispositius mòbils, i que d’aquesta manera permetrà donar resultats més pertinents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s