El test de Facebook que fa por a les marques i als mitjans de comunicació

Fa uns quants dies, que Facebook està realitzant un test en 6 països – Eslovàquia, Sèrbia, Sri Lanka, Bolívia, Cambodja i Guatemala – per posar dos fils d’actualitat en els perfils personals. En el fil principal d’informació, hi apareixerien les informacions publicades pels familiars i amics de la persona. En el segon fil, anomenat Explorer, apareixerien les informacions de les pàgines que seguim i de pàgines que no seguim, però que ens podrien interessar.

Facebook no ha amagat l’existència d’aquest test, segons Adam Mosseri – responsable del nou fil d’informacions-, i justifica que els usuaris de facebook demanen un mitjà més senzill de veure les publicacions dels familiars i els amics. És per aquest motiu que Facebook està provant aquesta solució.

Tot i que Facebook, ha volgut tranquil·litzar les empreses i els Community Managers de pàgines de Facebook, amb l’explicació d’Adam Mosseri al seu blog “No està planificat desplegar aquesta prova a la resta del món”, i que “Escoltarien els usuaris sobre aquesta experiència que estan portant a terme, per decidir si és una idea que s’ha d’estudiar”. La preocupació creix entre els gestors professionals de les pàgines.

Si gestiones uns comptes que donen molta visibilitat a la teva web amb trànsit provinent de Facebook, aquesta nova funcionalitat podria afectar molt significativament el nombre de visites orgàniques a la teva pàgina.

En continuarem informant…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s