Google presenta MEET, el seu sevei de vídeoconferencia per a professionals

Google ha presentat el seu servei de missatgeria i viídeoconferencia per a professionals MEET, molt inspirat pel Hangout, el servei que ja existia adreçat al públic en general. MEET permet fer les vídeo reunions en HD, cosa que no és cap novetat original però si que cobreix un nínxol pel qual no existia fins ara cap solució òptima.

El nou servei permet la integració amb Gmail i Google Calendar, oferint possibilitats molt interessants pels que volen aprofitar al màxim totes les eines de treball ofertes pel gegant de Menlo Park. El servei està de moment disponible en web app a meet.google.com. La presentació s’ha fet discretament, sense massa soroll, sense cap explicació en la pàgina web i sense que existeixi encara una app per a Android.

Segons Techcrunch, MEET permetria reunions de fins a 30 persones simultàniament, contra la limitació actual de 10 persones de Hangout o les 16 persones de Chime. Es pot afegir una persona a una reunió fàcilment amb un enllaç compartit o introduint el número de  reunió que toca.

Aquest llançament coincideix amb l’anunci del Chime d’Amazon, aplicació competidora de Hangout i Skype. L’arribada d’aquestes noves aplicacions és una bona notícia per a tots els professionals, ja que ens ofereixen alternatives a l’Skype, que malgrat ha estat dominant el mercat fins ara, no ha resolt els problemes crònics que arrossega (bugs) i viu amb el llast d’una interfície pobre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s