Les pàgines de Facebook canvien de look

Des de fa uns dies,  Facebook està canviant el look de totes les pàgines i això implica novetats importants en l’ordre dels continguts. Ara, per arribar a les noves publicacions d’una pàgina, els usuaris han de baixar, baixar i baixar una, i una altra vegada. I tot plegat, perquè ara -per defecte- hi ha moltes més coses com les fotos i els vídeos, abans no arribes a les darreres publicacions.

Hores d’ara, no totes les pàgines estan afectades per aquests canvis, però a la llarga sí  que s’aniran actualitzant amb aquest nou format. Si aquest és el cas de la teva pàgina, i no t’agrada com queda, t’ensenyem com reorganitzar-la al teu gust:

  • Visita la teva pàgina
  • Al menú de l’esquerra, fes clic a “Administrar pestanyes”
  • Localitza la pestanya de Publicacions i col·loca-la en la part superior de la llista.

Això és tot!

captura-de-pantalla-2016-12-06-a-les-13-40-41Un cop realitzada aquesta senzilla modificació, les últimes publicacions de la pàgina es col·locaran abans de les fotos i vídeos. No obstant, només unes poques publicacions es mostraran primer. A continuació, veuràs els blocs d’imatges i vídeos,  i potser també els teus pròxims esdeveniments de Facebook i avisos relacionats amb el teu negoci, abans de la resta de les teves publicacions. Aquesta solució no permet recuperar l’estructura anterior, però millora la distribució de la pàgina.

Hi ha altres solucions per a tenir accés a totes les teves publicacions :

També cal destacar que Facebook està desplegant les plantilles de pàgina (templates).

Estan disponibles per a certes pàgines, just per sobre de la llista de pestanyes, en la part d’administració (fent clic a l’opció Administrar pestanyes a la teva pàgina, o accedint a la configuració, i després a Edita pàgina).

Aquestes plantilles estan dissenyades només per a determinades categories i optimitzades en funció del tipus de pàgina. Permeten una configuració més ràpida i més adequada en funció de quina sigui la seva utilització.

Si en vols saber més, contacta’ns i t’ho expliquem fil per randa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s