Vídeo trucades per Whatsapp

Vídeo Trucada

Ja es poden fer vídeo trucades per Whatsapp. Això és possible de de la darrera versió beta, 2.16.318, de l’App per a telèfons Android. L’aplicació, que ja fa un temps que va ser adquirida per Facebook, compta amb més de 1.000 milions d’usuaris actius. Aquest és un nou pas cap a la millora del servei que ja ha substituït gairebé als SMS, als MMS i a moltes trucades telefòniques curtes però que encara no proposava aquesta funcionalitat, a diferència de molts dels seus competidors.

El funcionament és molt senzill, quan selecciones un contacte pots triar si vols fer una trucada de veu o una vídeo trucada. Si la persona contactada no disposa de la trucada de vídeo, serà només una trucada de veu.

Si voleu ser un “early adopter” de les trucades de vídeo en el whatsapp, de moment cal instal·lar manualment l’ultima versió. Per poder-ho fer, heu de baixar la darrera versió de l’arxiu .apk a APK Mirror. Heu de ser prudents, ja que la instal·lació d’un arxiu apk amb Android sempre comporta riscos.

Amb aquesta funcionalitat de vídeo trucades, Whatsapp es posa a nivell de Messenger, Skype, Viber, Facetime i Duo de Google, que ja porten temps oferint-la. El seu avantatge és que l’aplicació ja disposa de més de 1.000 milions d’usuaris que fa temps que l’utilitzen per bescanviar missatges de text, imatges, vídeos i trucades de veu.

Des que Facebook va comprar Whatsapp, l’any 2014, l’aplicació no ha deixat d’incorporar regularment noves funcionalitats, com per exemple les versions web per a Windows o Mac, la possibilitat d’identificar persones en les converses de grup o d’operar a partir de Siri pels sistemes operatius iOS.

El model econòmic adoptat per Facebook es va dibuixant a poc a poc. Han decidit que Whatsapp sigui totalment gratuït, amb la voluntat de transformar aquesta aplicació, en una eina de relació per a les empreses amb els seus clients.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s