Twitter trenca els límits

Des de fa unes setmanes, Twitter permet trencar el límit dels 140 caràcters en els seus missatges. Els rumors corrien des de feia molt de temps, però finalment la companyia de Jack Dorsey ha implementat noves regles en el seu servei. Les imatges, els GIFs, els vídeos, les enquestes o els tuits citats ja no compten pel límit dels 140 caràcters. Aquestes noves regles permeten a la pràctica fer tuits més llargs que abans i sobretot incentiven a acompanyar-los -de manera molt més abundant- de contingut visual multimèdia.

Els canvis no són tant radicals com els rumors que apuntaven cap a un límit de 10.000 caràcters però no deixa de ser un pas endavant per millorar la capacitat de transmetre idees a través d’aquesta xarxa social. Adjuntar una foto, abans, suposava una “despesa” de 24 caràcters, el que permet avui afegir 2 o 3 paraules més al missatge. Pel que fa als tuits que citem, ara es poden afegir comentaris de 140 caràcters en lloc de limitar-nos a fer un RT o +1000 com passava abans molt sovint .

Els canvis sembla que no es s’aturen aquí, ja que les respostes a altres tuits sembla que també entraran dins d’aquesta petita revolució de Twitter. La companyia ja està mirant que en un futur pròxim en les respostes a un altre tuit, el nom de l’usuari tampoc entri dins del còmput dels 140 caràcters, eliminant-lo directament del text del missatge i desplegant-lo com un fil de respostes.

Amb aquesta nova política, Twitter millora el seu potencial a nivell de màrqueting, ja que afavoreix que creixin els continguts multimèdia i també el diàleg entre les marques i els seus clients. Twitter està intentant ressituar-se com  la xarxa del directe i de la immediatesa. I aquests canvis semblen que permetran una major flexibilitat a l’hora de comentar, opinar o difondre imatges i vídeos d’esdeveniments, com els partits de la NFL que Twitter retransmet en exclusiva.

Si necessites consells sobre com utilitzar aquesta xarxa o vols introduir-te el en món tuitaire, a Digui estem preparats per acompanyar-te.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s