Com activar el perfil d’empresa a Instagram

Fa uns mesos Instagram va anunciar de forma oficial la creació de perfils d’empresa. A l’inici, aquesta funcionalitat estava reservada a grans empreses globals però des del passat mes de juliol es van començar a obrir a milions de comptes. Us volem explicar les diferències entre un perfil normal i un d’empresa, així com de quina manera li podeu treure el suc a aquesta nova funcionalitat.

Les diferències es troben sobretot en l’apartat de la biografia, ja que el perfil d’empresa inclou en la biografia un botó de contacte, una categoria de negoci, i permet la publicació directa a la teva pàgina de fans de Facebook. En el perfil d’empresa també podràs accedir a les estadístiques per mesurar l’eficàcia de les teves publicacions. A més es poden promocionar els teus continguts via publicitat, per assolir més audiència i potenciar els teus resultats.

Els Insights del perfil d’empresa et permetran accedir a 3 estadístiques: Impressions (quantes vegades s’ha vist el teu contingut); Reach (usuaris únics que han vist el teu contingut) i Engagement (total d’interaccions entre els comentaris i els m’agrada)

Per activar el nou perfil empresa a Instagram has d’entrar en l’aplicació del teu dispositiu mòbil i seguir els passos següents:

– Seleccionar el perfil que vols transformar en empresa.

– Anar a configuració

– Seleccionar l’opció «switch to business profile». Si no tens aquesta opció, hauràs d’actualitzar la teva aplicació Instagram.

– Fer el login amb Facebook per connectar el teu compte Instagram i la teva pàgina de fans.

– Configurar el perfil d’empresa amb el teu correu i adreça, com t’anirà indicant l’aplicació.
Si tens alguna dificultat, recorda que nosaltres podem ajudar-te tant a configurar com a promoure i animar el teu compte Instagram per a què arribis al màxim de seguidors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s