5 raons de pes per continuar a Twitter

Avui el teu compte Twitter no té més de 1.000 seguidors i amb aquest panorama no pots tenir una bona visibilitat en aquesta xarxa. Ara bé, això no és motiu per deixar-la de banda.

Des del dia que vas crear el compte de Twitter de la teva empresa has intentat tuitejar cada dia, amb la idea de vendre els teus productes i serveis a través d’aquest canal. Amb el teu Community Manager has intentat generar conversa, fer retuits d’informacions interessants… Fins que un dia, decideixes baixar els braços i ho pares tot perquè tens la sensació que estar a Twitter no t’aporta ni valor afegit, ni nous clients.

No et desanimis! Twitter té grans avantatges:

 1. És la teva imatge al món online

  Un compte que desapareix, que no publica informació des de  fa moltes setmanes, pot fer pensar que el negoci no funciona, i això genera desconfiança entre els teus seguidors. Un compte ben cuidat transmet bones sensacions.

   

 2. Promociona la teva Web

  Twitter és un canal interessant de promoció del teu Website. Si utilitzes els hashtags adequats, si fas créixer el nombre dels teus seguidors -sobretot si no els compres- i si vigiles la qualitat dels continguts que comparteixes, començaràs a veure resultats.

   

 3. Millora el teu posicionament o SEO

  Amb el teu canal Twitter, els teus seguidors poden descobrir els productes i serveis que presentes a la teva web. Si tens enllaços cap a les teves pàgines, Twitter té un impacte positiu en el teu SEO. Això vol dir que estaràs més ben posicionat en els cercadors i de retruc tindràs més opcions de negoci.

   

 4. Genera noves oportunitats

  Molts periodistes, polítics, organitzacions i influencers estan a Twitter. Aquest fet permet donar visibilitat a la teva empresa en uns entorns que sovint són de difícil accés en el món 1.0. No tanquis aquesta possibilitat de donar-te a conèixer.

   

 5. Ocupa el teu espai

  La teva competència segurament utilitza Twitter i no ho fa millor que tu. No els hi deixis la via lliure per ocupar el teu espai en el món digital.

S’han de deixar de costat els costums del passat, del segle XX. En el segle XXI les persones estan cada dia més connectades i les trobes a les xarxes socials. Tingues la paciència suficient per cuidar el teu canal de Twitter. No deixis que acabi sent un local buit, que va estar de moda i que ara només té andròmines plenes de pols darrera el seu aparador en una avinguda molt transitada. El teu negoci ho agraïrà!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s