Activar o desactivar l’opció dels millors tweets

Fa unes setmanes, Twitter anunciava que molt aviat la timeline canviaria amb un nou algoritme que permetria de visualitzar els millors tweets. Aquest anunci va aixecar molta polseguera que, fins i tot, va obligar al CEO i co-creador de Twitter, Jack Dorsey, a explicar en el seu compte que seria una opció que els usuaris podrien activar o desactivar per continuar veient els missatges en ordre cronològic. Fa unes hores, tots els comptes tenen per defecte aquesta opció activada i ja veuen en el seu timeline els millors tweets en primer i després la resta en ordre cronològic de publicació. Voleu saber com activar-la o desactivar-la?

Per saber si l’algoritme dels millors tweets està activat en el vostre compte, teniu dues opcions. La primera és mirar si existeix una secció “Millors Tweets” en el teu timeline. Si no la trobeu, podeu passar a la segona que consisteix a accedir a la configuració del vostre perfil. Allí, en l’apartat contingut, heu de tenir una opció “cronologia” que us permetrà activar o desactivar la visualització dels millors tweets.

Configurar millors tweets

L’empresa justifica aquesta decisió per la millora d’una sèrie d’indicadors (KPI) a l’alça, com l’increment del nombre de likes, retweets, respostes i fins i tot un augment de l’ús de la xarxa social i un increment del nombre de tweets. Però no han avançat cap dada per poder-ho contrastar. Les critiques, a Twitter, han sigut molt fortes per la implementació d’aquesta funcionalitat, i han arribat a acusar a la xarxa social de pervertir la seva natura i d’apartar-se del que ha fet el seu èxit, la immediatesa.

A vosaltres us agrada l’opció dels millors tweets? Activareu o desactivareu aquesta funcionalitat?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s