10 arguments per no estar a les xarxes socials

To stop Internet

Abans que marxeu de vacances, us proposem una llista -no exhaustiva- dels 10 arguments per no ser presents, ni tenir cap perfil a les xarxes socials, ni consultar-les d’amagatotis:

1. Creus que si publiques fotos teves algun bruixot et pot robar l’ànima.

2. Ets Elvis o has simulat la teva pròpia mort en una vida anterior.

3. El tema de «fer xarxa» et posa els pèls de punta i la pell de gallina, no t’agraden les persones, no tens amics, odies els negocis, i consideres els altres com a enemics potencials.

4. Creus que com hi ha persones que hi perden el temps i en  fan un ús indegut, has decidit no fer-ne cap ús.

5. La teva normalitat és posar el nom de la teva cervesa preferida a un dels teus fills i la marca i el model de teu cotxe als altres. Et van tatuar amb una falta d’ortografia el nom de la teva parella.

6. Estàs en un programa de protecció de testimonis i un tal Don Corleone està intentant contactar amb tu a través de les xarxes socials per resoldre alguns assumptes que teniu pendents.

7. Vols presentar-te a unes eleccions, però ja has fet sopars, cafès i tallats amb tots els votants del teu país per convèncer-los.

8. Internet no està disponible en el tam-tam de casa, i TAS Telecom no el proposarà fins al 2035 en fixes i 2045 en mòbils. I el senyals de fum no permeten un ample de banda per mirar la televisió per la xarxa.

9. Sense ser present a les xarxes, ni fer publicitat, els clients fan cua per entrar al teu establiment, les teves vendes continuen progressant cada any, i els teus beneficis no han parat d’augmentar des de l’inici de la crisis.

10. DIGUI t’ha dit que no són capaços de recuperar la teva bona reputació online.-juas juas-

Podeu completar la llista en els comentaris, o a les nostres xarxes socials.
Tota semblança amb la realitat és pura ficció.
Gràcies per les vostres aportacions i bones vacances!

3 comentaris

  1. N’hi han varis : No tenir ni p… idea de ordinadors, no tenir lo mateix d’educació, no saber escriure, no tenir ordinador o amagar-se de la gent. Segur que n’existeixen més.

    Salut i bonnes vacances (en companyia del smartphone o tablet)

    ✈ ⌛ ☺

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s