Thinglink transforma una imatge fixa en dinàmica

Thinglink Valls del Nord
Feu clic sobre la imatge per disfrutar de la interactivitat

Thinglink és un nou servei que permet transformar una foto estàtica en imatge dinàmica sobre la qual l’usuari pot interactuar. Després de pujar la imatge en el servei, es pot enriquir amb enllaços i amb tot tipus de contingut: vídeo, so, imatge, text -sigui propi o sigui d’altres plataformes com youtube, wikipedia, flickr, soundcloud, etc.-

Aquestes imatges es poden compartir de manera molt senzilla, en diferents xarxes socials. És un excel·lent mitjà per publicitar productes i serveis. La multinacional sueca del moble IKEA, ho ha entès perfectament i l’està utilitzant intensivament per transformar les imatges fixes del seu catàleg, en elements interactius que posen en valor els seus productes.

El servei permet al creador de la imatge interactiva, disposar d’estadístiques sobre la seva difusió. És una eina senzilla d’utilització, que permet expressar molta creativitat. Les possibilitats són infinites, la imaginació al poder!

Podeu començar a provar-lo www.thinglink.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s