Noves funcionalitats de Whatsapp

Noves bones funcionalitats per  utilitzar Whatsapp a l’ordinador i crear els vostres propis adhesius, per compartir en els xats.

Creació d’adhesius

Els adhesius, els emojis i els gifs fan part de la comunicació, des de fa molt de temps, en els serveis de missatgeria. Whatsapp, que és una de les apps de missatgeria més usades en el món, fa temps que ofereix els adhesius. 

Però ara proposa, la possibilitat de crear els vostres propis adhesius. A partir de fotos i imatges que tingueu en l’ordinador, podeu tallar, posar emojis, afegir text per crear l’adhesiu desitjat. Els adhesius es guarden en la base de dades del Whatsapp. La funcionalitat de creació només està a la versió web i la versió PC de l’app de Meta.

Per fer servir  Whatsapp en un ordinador, ja no és necessari disposar d’un smartphone

Tot i que la versió web de WhatsApp fa molt de temps que existeix, Meta ha fet una millora significativa a l’experiència d’usuari. De fet, ara, gràcies al nou sistema multidispositiu de WhatsApp, podeu emprar el servei de missatgeria en un ordinador encara que el vostre telèfon intel·ligent no estigui connectat a Internet.

Altres funcionalitats de l’app

El multidispositiu, i la possibilitat de crear adhesius a partir d’imatges emmagatzemades a l’ordinador, forma part de les noves funcions Meta ha afegit durant l’any. Entre aquestes novetats, també hi ha una funció que permet transferir xats d’un iPhone a un Android, quan es canvia de dispositiu. I també és possible assegurar les còpies de seguretat dels xats a Google Drive o iCloud mitjançant l’encriptació d’extrem a extrem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s