IcelandVerse, inspired by Iceland

Fa 10 anys Turisme d’Islàndia van sorprendre per un vídeo, Inspired by Iceland, que es va fer molt viral a tot el món i va donar a conèixer aquesta illa-país. Ara han parodiat la presentació de Mark Zuckerberg del Metaverse de Facebook, per introduir Icelandverse. 

Està sent una publicitat brutal pel país, amb més de 3,6 milions de visualitzacions a Twitter i més de 900.000 a Youtube, i pujant. Un vídeo senzill, de baix cost que ens presenta aquella màgica illa com un metaverse real on connectar amb altres persones humanes i tocar de peus a terra. 

Inspired by Iceland!

Amb molt bon humor, Mark Zuckerberg ha contestat al vídeo d’Islàndia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s