Coneixeu el 1r lloc web d’Internet?

Fa 30 anys per presentar el seu projecte, el 6 d’agost de 1991, Tim Berners-Lee va crear i penjar la 1a pàgina web de la història “The world wide web project”. Segons el New York Post, aquest website va ser creat al CERN a Suïssa, a partir d’un ordinador NeXT que aleshores costava 6.500 dollars per unitat, que ara serien uns 14.200 $.

Aquesta web encara es pot visualitzar en aquesta pàgina, una visita de la Història d’Internet emocionant. 

Una crida per ajudar a desenvolupar el Web

La web explica entre altres coses que el World Wide Web (www) és una iniciativa de cerca d’informació hipermèdia a gran escala, per permetre un accés universal a un univers immens de documents. I realitza una crida a les persones de bona voluntat per ajudar a tirar endavant el projecte.

El mínim que podem dir, és que aquest missatge va ser perfectament rebut. Avui amb els 4.660 milions d’usuaris mitjançant ordinadors i més de 6.000 milions d’usuaris de smartphone, el World Wide Web ha esdevingut clau i central per a la Humanitat. 

En 30 anys, Internet ha esdevingut imprescindible

Tot es va fer progressivament a l’inici, abans de patir una acceleració increïble al voltant de l’any 2000. El 1994 apareix Yahoo!, un repertori classificat dels llocs webs bastant senzill, en una època en la qual, s’ha de dir, encara només eren uns quants milers. Quan apareix Google el 1998, ja es compten els websites per milions, i el moviment s’amplifica. Avui segons Internet Live Stats existeixen més de 1.800 milions de websites actius. 

Fa 20 anys, Un lloc web  podia ser un element diferenciador per a les empreses. Avui no tenir una web pot ser diferencial, però de forma negativa. Ara no només cal tenir una web, s’ha de promocionar perquè els nostres possibles clients la puguin trobar entre tots aquests websites actius i hi trobin les informacions adients.

Per això és imprescindible tenir una estratègia digital que s’adeqüi tant a les necessitats de l’empresa com al perfil dels seus clients. Una estratègia que no es pot deixar a l’atzar ni improvisar sobre la marxa. Com us podem ajudar?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s