Twitter activa els comptes professionals

Twitter està convidant a les empreses i les marques, a passar a un compte professional que oferirà noves funcions exclusives. Aquests comptes permetran accedir fàcilment a les publicitats, a la promoció de Tweets, amb mòduls addicionals pels perfils i preparats per l’e-Comerç.

Els perfils professionals disposaran d’informacions específiques adaptades a l’activitat professional. Aquesta informació s’haurà de completar quan es transformi el compte clàssic en un compte professional, i es podrà modificar en qualsevol moment si és necessari. Entre els mòduls que es podran activar hi haurà:

  • About, que permetrà de detallar els horaris, l’adreça o bé facilitar el “drive to store”.
  • Shop, per poder informar del catàleg de productes i facilitar la seva compra onLine.
  • Newsletter, que facilitarà la inscripció en un clic dels seguidors a una newsletter.

L’accés als mòduls està, de moment limitat als comerços domiciliats als EEUU pel que fa a About, mitjançant un formulari de sol·licitud. Twitter està mirant de desplegar totes les eines a nivell mundial. 

Com transformar un compte Twitter Clàssic en un compte Professional?

Per passar d’un compte Clàssic a un compte professional, 2 opcions són possibles: des de la sidebar de l’app o a partir dels paràmetres del vostre compte. Heu de fer un scroll fins a l’opció Twitter pels professionals o Passar a un compte professional. Si l’opció no està disponible, haureu de ser pacients uns dies. Twitter ha explicat que aquesta novetat important estarà disponible aquesta setmana.

Després haureu d’informar del sector d’activitat, el tipus de compte, marques, comerç local, institucions, personalitats públiques, artistes, influencers… Un cop aquests passos realitzats el vostre compte ja es transforma.  Aquestes informacions les podreu modificar en qualsevol moment.

L’operació serà reversible, i si no us satisfà, podreu tornar a passar a compte clàssic.

Twitter informa que els comptes professionals seran totalment gratuïts, però que no tothom es podrà crear directament un compte professional. Per ser elegibles a la transformació, el compte ha de tenir una identitat clara, amb un perfil complet verificable (nom, foto, bio), no ser un compte troll o de paròdia, no ser un compte de fans ni un compte d’animals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s