GOOGLE ADS promet 340 milions de $ en crèdits publicitaris per les petites i mitjanes empreses

Els crèdits Google Ads estaran disponibles pels anunciants actius admissibles “durant els mesos vinents”. Google ha publicat una actualització sobre les mesures de suport a les empreses, als agents sanitaris, a les organitzacions i també als governs durant la pandèmia del Coronavirus.

En el marc de la seva implicació global que puja a més de 800 milions de dòlars, 340 milions aniran destinats a crèdits d’anuncis reservats per a les petites i mitjanes empreses (PIMEs). 

En els mesos vinents, segons ha informat Google, els seus anunciants admissibles veuran en els seus comptes ADS les notificacions dels crèdits publicitaris.

Aquests crèdits es podran utilitzar durant tot l’any 2020 en anuncis dins de l’ecosistema Google com a ads, display o youtube i per qualsevol classe de campanya promocional. 

En el seu post Google declarava: 

“340 milions de dòlars en crèdits Google Ads disponibles per a totes les PIMEs que tinguin comptes actius durant l’any passat.

Les notificacions de crèdit apareixeran en els seus comptes Google Ads i es podran utilitzar en qualsevol moment fins a finals del 2020 sobre les nostres plataformes publicitàries. Esperem que ajudarà als nostres clients a suportar una part dels costos que tindran per continuar a estar en contacte amb els seus clients.”

Tweet Google Ads

Per ser seleccionables, les PIMEs hauran de tenir comptes Google ADS actius a partir de l’1 de gener de 2019.

Per un altre costat, Google s’ha compromès a oferir 20 milions de dòlars en subvencions amb anuncis gratuïts destinats a les ONG .

També augmentarà les subvencions en anuncis per a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i altres organismes per promocionar accions importants per aturar la propagació del COVID-19.

Amb aquesta mesura Google vol ajudar a les PIMEs que són  molt vulnerables durant aquesta pandèmia del Coronavirus, permeten-los de continuar en contacte amb els seus clients actuals i futurs. Des de fa temps, Google ofereix crèdits per incitar nous anunciants, i aquesta tipologia d’incentius s’integra dins de la seva política de captació i fidelització de clients.

Les petites i mitjanes empreses són la columna vertebral de les nostres societats. Segons el Banc Mundial representen un 90% de les empreses mundials i més del 50% dels llocs de treball. Tot i que poden trobar els mitjans per ajudar i protegir els seus empleats, les PIMEs tindran, amb la pandèmia sanitària de la COVID-19, una pèrdua important d’ingressos, i trobar-se amb moltes dificultats que les poden portar a fallides.

Gràcies a aquests crèdits d’anuncis, Google espera alleujar els costos que els suposen seguir en contacte amb la seva clientela.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s