Outbound Marketing vs Inbound Marketing

Tots hem sentit a parlar molt de OutBound i InBound Marketing. En aquest article mirarem d’explicar-vos una mica els conceptes que hi han al darrera d’aquests termes anglesos pels quals es coneixen dos tipus d’estratègies onLine per mirar de vendre productes i serveis.

OutBond Marketing

L’OutBound Marketing, és una estratègia més publicitaria i a curt termini per obtenir resultats immediats, es basa en la publicitat que podem realitzar en el cercador, facebook, twitter, Instagram. És una estratègia basada en pagar anuncis o  “Ads”. 

InBound Marketing

L’InBound Marketing, és una estratègia de continguts de valor afegit a llarg termini. S’ha de treballar pel SEO de la web, pel blog d’empresa i les xarxes socials. No té un cost directe en publicitat, però s’ha d’elaborar el contingut.

OutBound vs Inbound Marketing

Per les empreses i negocis, és interessant tenir un mix de les 2 per assolir bons resultats en el món OnLine. Hem de determinar el pes, i el pressupost que dediquem a cadascuna de les estratègies per assolir els objectius que ens hem marcat. 

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s