Outbound Marketing vs Inbound Marketing

Tots hem sentit a parlar molt de OutBound i InBound Marketing. En aquest article mirarem d’explicar-vos una mica els conceptes que hi han al darrera d’aquests termes anglesos pels quals es coneixen dos tipus d’estratègies onLine per mirar de vendre productes i serveis.

OutBond Marketing

L’OutBound Marketing, és una estratègia més publicitaria i a curt termini per obtenir resultats immediats, es basa en la publicitat que podem realitzar en el cercador, facebook, twitter, Instagram. És una estratègia basada en pagar anuncis o  “Ads”. 

InBound Marketing

L’InBound Marketing, és una estratègia de continguts de valor afegit a llarg termini. S’ha de treballar pel SEO de la web, pel blog d’empresa i les xarxes socials. No té un cost directe en publicitat, però s’ha d’elaborar el contingut.

OutBound vs Inbound Marketing

Per les empreses i negocis, és interessant tenir un mix de les 2 per assolir bons resultats en el món OnLine. Hem de determinar el pes, i el pressupost que dediquem a cadascuna de les estratègies per assolir els objectius que ens hem marcat. 

One thought on “Outbound Marketing vs Inbound Marketing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s