Aviat es podran seguir “Tòpics” a Twitter

A més de seguir comptes de persones, organitzacions o empreses, Twitter permetrà aviat seguir “Tòpics” del vostre interès.

La xarxa social Twitter funciona per seguir altres comptes del vostre interès, i així construir un timeline amb les últimes piulades per ordre cronològic o d’interès, segons el vostre gust. A més a més, hi ha la possibilitat d’accedir als trending tòpics per país, regió o globals, i d’ordenar comptes en llistes per tenir una lectura més tematitzada.

Després de diversos mesos de preparació i de proves, Twitter us permetrà, ben aviat, de poder seguir temes del vostre interès anomenats “Tòpics”. Aquesta actualització està en curs d’implementació i estarà operativa al 100% per a tots els usuaris el proper 13 de novembre.

Concretament es traduirà pel fet que a més a més de seguir els comptes Twitter dels vostres amics, els vostres cantants o clubs esportius preferits, i el de DIGUI, podreu abonar-vos (Follow) directament a temes d’interès classificats en categories. Es podrà seguir temes d’esports, videojocs, música, … 

Aleshores apareixeran en el vostre timeline tweets sobre aquests temes, i segurament us permetrà de descobrir nous comptes interessants per a seguir. En un primer moment Twitter permetrà de seguir d’entrada uns 300 temes, xifra que anirà augmentant les setmanes vinents en funció de l’èxit i l’acceptació.  

«Sabem que el principal motiu pel qual la gent ve a Twitter, és per estar informada del que els interessa.», ha declarat Rob Bishop que dirigeix l’equip de “Tòpics”. «La major dificultat és de fer això cada dia.»

La companyia també ha explicat que aviat els usuaris podran fer el camí invers, i seleccionar no veure continguts relacionats amb certs temes en el seu timeline.

Tot i que ara es farà realitat, aquesta nova funcionalitat ja estava contemplada fa 10 anys pels creadors de l’ocellet blau quan van llençar Twitter. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s