Black Friday: Productes tendència

Black Friday

Els que defugen el consum compulsiu ja poden amagar-se sota el llit  fins després de les festes. Hem entrat ja en la setmana per excel·lència de les compres. Aquest dijous és ThanksGiving als Estats Units i divendres, el famòs Black Friday, que representa el tret de sortida de les compres de Nadal, amb grans promocions a les botigues, tant físiques com online. I això no és tot: dilluns arriba  el Cyber Monday, on encara hi haurà més promocions en temes d’electrònica- sobretot online-. Un setmana decisiva pel comerç!

Aquests esdeveniments, tant nord-americans,  han arribat de la mà de la globalització a Europa per quedar-s’hi, ja que són molt interessants econòmicament per a les empreses de venda al detall. Aquest any el Single’s Day a Xina, l’11 de novembre, ha batut el rècord de vendes online, amb més de 20.000 milions de dòlars en 24 hores. Pel proper Black Friday, els experts estimen que s’experimentarà un increment del 15% en les vendes respecte a l’any passat.

També fa setmanes que es registren recerques a Google sobre les ofertes i els productes que més interessen els possibles compradors. Segons el cercador, el 90% d’aquestes cerques es realitzen prèviament als dies importants de compres i en aquest aspecte les dones són molt més previsores que els homes, tot i que ells tenen previst un pressupost més elevat per gastar.

Així, si es compleixen les previsions apuntades en les cerques, segons Google, aquest any la roba representarà prop del 50% de les compres, seguida dels dispositius electrònics, els productes per la llar i els perfums.

Think with Google
Think with Google

I tu, ja estàs preparat pel Black Friday?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s