Twitter 2016 una eina de curació de continguts

Aquests darrers mesos diferents decisions i opcions aparegudes a Twitter, com la de poder personalitzar Twitter segons les aplicacions que hi tens instal·lades, Twitter moments, o poder fer missatges de més de 140 caràcters porten a pensar que la companyia californiana vol reposicionar la seva estratègia cap a la d’un hub de continguts personalitzats.

Avui assistim a una gran batalla dels líders de les xarxes socials, per posicionar-se en la distribució de continguts a través dels dispositius mòbils. Snapchat ha tret Discover, Apple proposa News, Facebook Instant,  Articles, i a priori Google no proposa res, tot i que volia transformar el seu Google News com el nou Google Reader que agregaria contingut i notícies.

Amb les diferents opcions proposades per Twitter, aquest vol posicionar-se com a hub d’informació i una eina de lectura de contingut personalitzat segons els vostres centres d’interesos.

Així, amb l’aplicació mòbil Twitter vol deixar de ser percebut com una xarxa social, per convertir-se en una eina de  descoberta de nous continguts personalitzats, sense la necessitat de seguir tuitaires, tenir seguidors, crear comunitat i participar en discussions per a poder rebre notícies i tenir informació.

Aquesta nova estratègia potser l’ajudarà a recuperar els programadors independents que el van ajudar a créixer, i que després van ser menystinguts, per continuar innovant. Però també porta a reflexionar sobre què passarà amb les aplicacions dels generadors de continguts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s