El teu negoci encara té un perfil personal al Facebook?

Profile vs Page

A partir del 12 de març, Facebook ha iniciat una gran neteja entre els seus usuaris. S’ha començat a eliminar comptes inactius i altres que no compleixen amb les regles d’ús de la xarxa social, com per exemple els negocis i organitzacions que utilitzen comptes personals en lloc de pàgines.

No és la primera vegada que Facebook anuncia accions d’aquesta mena, però aquest cop sembla que hi ha una voluntat real de posar ordre dins dels comptes dels seus usuaris i ja s’han notat els primers efectes. Algunes pàgines ja han vist com el seu nombre de seguidors baixava al voltant fins a un 10%. Facebook ha entès que mantenint estrictament les seves condicions d’ús afavoreix tant el seu propi negoci com el de les empreses que utilitzen els seus serveis.

És per això que recomanem vivament a totes les empreses i organitzacions que encara gestionen un compte personal en lloc d’una pàgina de fer la migració cap a una pàgina com més aviat millor per poder conversar el contingut. Si necessita ajuda o qualsevol aclariment a Digui estem a la seva disposició.

aclariment a Digui estem a la seva disposició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s