WordPress 10 anys a la xarxa !

WordpressL’any 2003 naixia una nova eina de publicació a la xarxa: WordPress.

Tot i que inicialment estava destinada a la creació de blogs, al fil dels anys WordPress s’ha convertit en un gran gestor de continguts (Content Manager System o CMS), que fins i tot utilitzen grans companyies com la CNN, Techcrunch, GigaOm, TED o la NFL .

Tal i com fan més de 66 milions de websites a nivell mundial, les nostres webs, www.digui.ad o www.smfriendly.com,  també utilitzem aquest gestor de continguts per publicar. Una de les fortaleses de WordPress és que s’adapta igual de bé a les demandes de grans corporacions com als requeriments d’un simple blog personal.

Sempre disponible gratuïtament i accessible en opensource, WordPress, gràcies a la seva versió de pagament, ha aconseguit recaptar 50 milions de dòlars per invertir en el futur desenvolupament de l’eina, i garantir així la seva perennitat.

WordPress dóna cabuda a blogs escrits en més de 120 idiomes, dels quals, els que estan escrits en anglès són majoritaris amb un 66% del total, seguit, a molta distancia, del castellà 8,7% i el portuguès 6,5%. El passat mes d’abril, les webs fetes en WordPress han tingut més de 4.065 milions de pàgines vistes, superant així les 163 milions de visites del mateix mes del 2007.

La varietat de templates, gratuïtes o de pagament, permeten personalitzar ràpidament un website únic, en els propis servidors de WordPress o bé en un altre servidor. És poden crear diferents usuaris amb els drets necessaris per a realitzar les funcions que pertoquin: lector, autor, responsable publicació, administrador. L’idioma d’interfície per a cadascún d’ells pot ser diferent i el seu sistema amigable permet la creació de continguts sense haver de ser un expert informàtic.

Si tens quelcom a explicar, un producte a promocionar, vols canviar la teva web o no tens website, siguis una gran empresa, una pime o un autònom, esperis tenir moltes o poques visites. WordPress pot ser la solució més adient.

I que consti que WordPress no patrocina aquest espai.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s