WooRank un primer anàlisis del SEO

WoorankHem tingut l’ocasió de provar de forma intensiva l’eina Woorank.com per analitzar el Search Engine Optimization (SEO) o – el que és el mateix: el posicionament de les webs en els motors de recerca, com Google, Bing o Yahoo.  Woorank.com permet realitzar una primera avaluació interessant dels websites i sobretot permet poder seguir en el temps les millores aportades amb una mètrica de comparació.

Una eina com aquesta no pot reemplaçar els coneixements humans i les seves apreciacions, però segurament és de molta ajuda per detectar diferents barreres tècniques que ens poden perjudicar en el nostre posicionament. També és molt útil per detectar imperfeccions que no permeten a la nostra web ser completament compatible amb els dispositius mòbils. És un punt crític avui en dia, ja que actualment, la navegació amb dispositius mòbils representa prop d’un 40% de les connexions a internet.

Les diferents anomalies estan molt ben documentades i integra explicacions molt adients de com resoldre-les. En temes com els backlinks, potser seria apreciable que Woorank.com indiqués literalment les adreces de les webs que apunten cap al website analitzat. Per les paraules clau, l’eina funciona de manera òptima amb idiomes com el francès, el castellà i l’anglès, però en canvi té algun problema per detectar les paraules clau del text de la pàgina en català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s