Bloc d’empresa una eina social

Blogging

El teu veí coneix les prestacions i serveis que li pot oferir la teva empresa? La teva carta de productes travessa fronteres? Pots donar a conèixer el que fas i el véns a futurs clients que estiguin lluny d’Andorra: a Barcelona o a Hong-Kong? La comunicació d’empresa és fonamental per augmentar la visibilitat de la teva activitat empresarial i per atraure nous clients i oportunitats de negoci.

Una de les eines més eficaces en comunicació empresarial- gràcies al desenvolupament de les xarxes socials- és el bloc d’empresa. Moltes empreses han entès la seva importància i se’n adonen que són gairebé imprescindibles en el marc d’una estratègia de comunicació. En el món del social media, el contingut és la clau de l’èxit, i els blocs són la manera més eficient de crear contingut sobre l’activitat empresarial, fer que la gent parli (bé) de tu i del teu negoci. Un contingut que en el bloc sempre és fresc, nou, en moviment, com la imatge que l’empresa ha de voler donar.  Els blocs actuals no és limiten a les paraules, sinó que també ofereixen imatges i vídeos, creant un atractiu afegit per a molta més audiència.

El bloc està perfectament orientat a les xarxes socials, que és allà on a la gent li agrada compartir el que llegeix amb els seus seguidors i amics. I quan més els agrada una cosa, més la comparteixen. Els blocs d’empresa són eines socials que permeten captar més atenció i fidelitzar possibles clients. Permeten a les companyies difondre informacions d’interès pels seus actuals i futurs clients i fomentar el diàleg i la cooperació amb els seus contactes. Els estudis mostren que un bloc d’empresa permet atraure un trànsit de gairebé un 55% més cap a la web de l’empresa, doblar el nombre d’enllaços presents a Internet en relació a l’empresa i multiplicar per 4 el nombre de pàgines indexades als cercadors.

A Andorra molt poques empreses mantenen un bloc d’informació associat a la seva activitat. Quan més empreses creïin aquests tipus d’espais, més buzz crearem a la xarxa, millorarem conjuntament la visibilitat del país a Internet, i de retruc el nostre talent i knowhow. Si les empreses andorranes es volen donar a conèixer en el mercat global, han de comunicar, i el bloc d’empresa és una de les formes més eficients que la xarxa posa a la seva disposició.

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s