Andorra i les xarxes socials

domino facebookSi encara no estàs prou convençut de la importància de les xarxes socials, et proposem una petita anàlisi
sobre les dades que fan referència a Andorra. Una informació, que ens permet fer-nos una idea del que pot representar aquest fenomen als països veïns, i de retruc, a la resta d’Europa.
Segons Facebook, 31.100 persones majors de 13 anys i registrades en aquesta xarxa, diuen que viuen a Andorra.  Això representa el 46% de la població d’Andorra en aquesta franja d’edat.

Si ens concentrem amb la “generació Y” o “digital natius” (amb edats compreses entre els 13 i 20 anys, que han conviscut sempre amb internet), el percentatge de la població al Facebook és de l’ordre del 98%.

El 72% dels joves adults (entre 21 i 40 anys) estan presents en aquesta xarxa social. Per franges d’edat més grans, adults (41-60 anys) i gent gran (més de 60 anys) els percentatges són de 29% i 5% respectivament.

Per gèneres es reparteix en gairebé un 50%.

Una de les dades importants és que un 38% dels usuaris “Andorrans” de Facebook, s’hi connecten a través de dispositius mòbils, amb una clara preferència pels ginys de la companyia Apple.

Per franges d’edat, els “digitals natius” un 49% es connecta via dispositiu mòbil, els joves adults són un 39%, els adults i la gent gran un 25% i 19% respectivament.

Facebook és la xarxa social de més ús al nostre país. Twitter li segueix la petja amb prop de 1.300 piuladors, seguit de Youtube amb l’ordre de 1.200 usuaris i la xarxa Linkedin,  amb uns 700 professionals registrats.

Fonts: Facebook.com
          Statscounter.com
          estadistica.ad
          linkedin.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s