And the winner is… Twitter (la xarxa social més popular del 2011)

Logo Twitter Norebbo.comEncara que les dades es refereixen als Estats Units les conclusions de l’estudi, dut a terme per HighBeam Research sobre les xarxes socials més populars del 2011 (*), podrien ser perfectament extrapolables al context local: Twitter ha liderat el nombre de mencions als mitjans de comunicació nord-americans amb un 50%, per davant del 45% d’al·lusions a Facebook.

Si partim de l’evidència que Facebook compta amb 8 vegades més usuaris actius que Twitter (800 milions vs. 100 milions) la fita resulta molt meritòria. Això sí, sembla que a les xarxes passa com amb les persones, ser etiquetat com a popular no significa gaudir del do de la simpatia.

I és que mentre que interactuar amb Twitter es pot considerar una experiència divertida, propera, enriquidora, estimulant… Treballar per a la companyia piuladora no ho sembla tant. Tal com s’analitza a CNN Money, en el que es qualifica com a Twitter’s staff exodus, el servei de microblogging està perdent una part significativa del seu talent humà a marxes forçades.

Potser siguin les més mencionades, però tant Twitter com Facebook punxen en aspectes laborals. Cap de les companyies surt a la prestigiosa llista de les 100 Best Companies to Work For de 2011. Exactament el contrari que l’empresa impulsora de Google+ que, tot i ser obviada en l’estudi de HighBeam Research per motius no especificats, figura en el Top 5 dels oasis laborals.

(*) A la tercera i següents posicions: LinkedIn (3,33%), Myspace (1,3%) i Foursquare (0,71%).

[Fonts: ZDNet i CNN Money | Imatge: Norebbo.com]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s